Chiar dacă ești la începutul carierei tale sau ai o experiență solidă în distribuția de dispozitive medicale, alăturându-te echipei Eximia vei avea oportunitatea de a face o schimbare în bine în viața pacienților cu afecțiuni grave.

Suntem întotdeauna în căutare de persoane care împărtășesc valorile noastre și doresc să crească și să continue să se dezvolte într-un colectiv tânăr, dinamic, puternic și ambițios.

La Eximia, vei descoperi că avem âncredere unii în ceilalți, că nu există bariere în comunicare date de poziție sau senioritate și că întreținem mediul de lucru necesar pentru colaborare, dezvoltare personală, inovație și creativitate.

Dacă te identifici cu valorile noastre, ești pasionat să faci o diferență prin munca ta și ai mereu o dorință de face un efort în plus pentru clienții și colegii tăi, atunci ești potrivit pentru echipa noastră!

Aplică acum! Te așteptăm!

Împărtășești aceeași viziune și aceleași valori cu noi și le consideri potrivite pentru tine ?

Alătură-te unei echipe dinamice de profesioniști ce promovează excelența în furnizarea dispozitivelor medicale!

  Medic urolog

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Află mai multe

  Contabil

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Află mai multe

  Medic cardiolog

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Află mai multe

  Medic oftalmolog

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Află mai multe

  Training dedicat

  Pentru că valorile noastre ne îndeamnă să credem că este important să motivezi oamenii alături de care lucrezi, îți punem la dispoziție instrumentele pentru a dobândi abilități noi și a îți pune în practica ideile tale.

  Dezvoltare profesională

  Credem în colegii din echipa noastră! Și ne dorim ca ei să dobândească un nivel superior de performanță, să reușească să se automotiveze, să își valorifice creativitatea și să gestioneze productiv timpul și energia.

  Flexibilitate

  Suntem o echipă care vorbește deschis și transparent. Ne gestionăm timpul extrem de bine pentru a ne spori productivitatea ți pentru a crea un echilibru.

  Lucrul în echipă

  Este un lucru important să știi că ai cui să îi ceri ajutorul atunci când nu ai nicio soluție la îndemână. Cu toții trecem prin aceste momente și una dintre valorile noastre cele mai importante este aceea că lucrăm în echipă și sărim în ajutor.

  Programe de dezvoltare personală

  Îți place ceea ce faci. Și o faci și bine. Noi am învățat că este extrem de important, pe lângă satisfacția de la birou, să deprindem și alte satisfacții, să zicem, de ordin personal. Este important să găsim un echilibru și credem cu tărie că programele de dezvoltare personală sunt un bun spriijin.