Carboseal Valsalva reproduce forma nativă a sinusului, reducând solicitarea anastomozei coronare. Proiectarea conductului încurajează formarea naturală a vortexului sistolic.

Carbomedics Carbo-Seal  include Valva Aortică Standard Carbomedics, cu performanțe tromboembolice de neegalat, o hemodinamică excelentă și care nu prezintă defecte structurale postoperatorii.

  • manevrare și suturare mai ușoară în comparație cu materialele din velur.
  • țesătura cu o porozitate foarte scăzută are ca rezultat scurgeri, sângerări și iritații reduse.
  • conductele Carboseal sunt implantate de peste 20 de ani fără o singură defecțiune structurală postoperatorie raportată.
  • orientarea verticală a pliurilor facilitează anastomoza coronariană, imită sinusul nativ și reduce stresul asupra anastomozelor coronariene.
  • designul sinusurilor ajuta la formarea naturală a vortexului sistolic.
  • este impregnat cu gelatină și favorizează vindecarea naturală.
  • vindecarea naturală este mai rapidă spre deosebire de colagen, iar răspunsul inflamator este redus.

Conform studiului „J.J. Appoo, A. Pochettino, K.F. Cornelius, J.E. Bavaria; Spitalul Universitar din Pennsylvania, Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite; Prezentata la reuniunea Societatii de boli cardiovasculare, iunie 2005”, în ciuda gradului de complexitate a intervențiilor supuse studiului, acest conduct este o proteză foarte bună pentru procedura Bentall.

Poate fi utilizat pentru o varietate mare de intervenții de patologie aortică.

LivaNova este o companie cu tradiție în producția de dispozitive și tehnologie medicală, cu o experiență vastă în domeniile Cardiovascular și Neuromodulație. Scopul principal este îmbunătățirea vieții pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii care să aibă un puternic impact în domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate in afaceri.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Trimite