Valvele cardiace mecanice aortice și mitrale, Bicarbon și Carbomedics, au rezultate excelente în cazul unui pacient cu INR scăzut. Valvele au fost special dezvoltate pentru a oferi siguranță și durabilitate.

Beneficiile designului inovativ se reflectă în rezultatele clinice excelente, documentate în literatura științifică în cei peste 25 de ani de utilizare clinică.

  • Rezultate clinice excelente pe termen lung, fără defecțiuni mecanice
  • Trombogenicitate scăzută
  • Reținerea nivelului scăzut a INR-ului
  • PPG (gradient maxim de presiune) si MPG (gradientul mediu de presiune) scăzute
  • EOA (aria orificiului intern) mare, în special pentru dimensiuni mici
  • Risc redus pentru PPM (necesitatea implantării unui pacemaker permanent)
  • Poziționare facilă și ușor de implantat
  • Inel de sutură maleabil și ușor de cusut

Studiul randomizat “LOWERing the Intensity of oral anticoagulant Therapy in patients with bileaflet mechanical aortic valve replacement: Results from the “LOWERING-IT” Trial. Torella et al. -Am Heart J 2010; 160:171-8”, desfășurat într-un singur centru, care evaluează siguranța și fezabilitatea coagulării reduse (AC) după înlocuirea valvei aortice mecanice (AVR). Datele studiului arată că anticoagulantul livrat în doze mai mici este sigur pentru pacient și compatibil cu valva Bicarbon LivaNova.

Carbonul pirolitic este un material care face parte din clasa carburilor cu structura turbostratică. În cazul gamei de valve mecanice, acest înveliș asigură o hemocompatibilitate ridicată și îmbunătățește rezistența acestora atâât la rupere cât și la uzură. (Scott MS, Gaddy LR, S Parra, Pyrolytic Carbon Coated Vascular Prostheses, Journal of Surgical Research, 29, 395-405 (1980).

Valvele Bicarbon și Carbomedics au demonstrat o incidență foarte scăzută a trombozelor și a evenimentelor tromboembolice, în cei până la 17 ani de urmărire clinică în studii publicate:

 

The Sorin Bicarbon over 15 years clinical outcomes: multicentre experience in 1704 patients. Azarnoush, Laborde, De Riberolles-EurJ Cardio-thoracic Surg38 (2010) 759—66

Fifteen-year experience with the Bicarbon heart valve prosthesis in a single center. Misawa et al. -J CardiothoracSurg. 2015; 10: 89

Single center experience with the Sorin Bicarbon prosthesis: A 17-year clinical follow-up. Celientoet al. -J Thorac Cardiovasc Surg 2014;148:2039-44

In ghidul „2017 ESC/EACTS Guidelines for the management of valvular heart disease. The Task Force for the Management of Valvular Heart Disease of the European Society of Cardiology (ESC) and the European Association for Cardio-Thoracic Surgery (EACTS) -European Heart Journal (2017), 38 (36): 2739–2791 ; European Journal of Cardio-Thoracic Surgery (2017) 52 (4): 616–664”, Bicarbon este clasificat ca fiind proteza cu risc scăzut de trombogenicitate.

LivaNova este o companie cu tradiție în producția de dispozitive și tehnologie medicală, cu o experiență vastă în domeniile Cardiovascular și Neuromodulație. Scopul principal este îmbunătățirea vieții pacienților din întreaga lume.

Ca lider mondial în soluții cardiovasculare și neuromodulare, LivaNova este dedicată progresului și dezvoltării de noi terapii care să aibă un puternic impact în domeniul sănătății.

LivaNova este dedicată, de asemenea, celor mai înalte standarde și acționează la cel mai înalt nivel de etică și conformitate in afaceri.

Ai nevoie de mai multe informații
despre acest dispozitiv?

Trimite